Харчування за групами крові Веб-сайт для всієї родини - 25 Липня 2011 - Здорове харчування
Четвер, 08.12.2016, 03:09
Вітаю Вас Гість | RSS

Здорове харчування

Головна » 2011 » Липень » 25 » Харчування за групами крові Веб-сайт для всієї родини
10:38
Харчування за групами крові Веб-сайт для всієї родини

Наші конкурси Вірші в нашому житті

Хлопці, десь ви знайдете багато загадок: про тварин, про професії, про природні явища. Якщо ви не змогли розгадати - натисніть на слово "відповідь"

Дорогі хлопці, у всіх нас є отчий дім, наш рідний край, який так близький і дорогий. І з віком зв'язок з рідною землею посилюється. І жалюгідний той чоловік, який розгубив цей зв'язок, розгубив свої корінці. Пропонуємо для вас почитати маленькі ессе, розповіді про різних куточках Росії

Якщо ви не змогли завантажити казку або пісню з-за непрацюючої посилання - не турбуйтеся

Повідомте нам і ми це виправимо. Не забудьте в темі листа написати "бита посилання"

Методику харчування за групами крові розробив південноамериканський доктор Пітер Д'Адамо. Відповідно до його теорії, засвоюваність їжі, ефективність її використання організмом прямо пов'язане з генетичними рисами людини. А конкретно, з його групою крові. Для звичайної діяльності імунної та травної систем людині необхідно вживати продукти, належні групі крові, іншими словами, ті, якими в давні часи видужували його предки.

Виключення з раціону речовин, непорівнянних із кров'ю, зменшує зашлакованості організму, покращує роботу внутрішніх органів, сприяє схудненню. Необхідно підкреслити те, що споживання ж "чужорідних" товарів призводить до зашлакованості організму і швидкому зростанню жирових відкладень.

Теорія харчування по групі крові викликала посеред докторів гострі дискусії, які не вщухли до цього часу. Необхідно підкреслити те, що на базі методики Д'Адамо розроблені різні дієти за групою крові, які стали найближчим часом надзвичайно модними. Як, згідно Д'Адамо, повинні харчуватися люди з різними групами крові?

Харчування по першій групі крові

Людям, які мають 1 групу крові (0) і названим "мисливці", базу харчування повинні скласти тваринні білки, а від хліба, макаронів і продуктів з молока їм потрібно відмовитися.

Група крові 1 (0) - найстаріша і більше всераспространенная. Люди з першою групою крові - споживачі м'яса із стійким травним трактом, надактивного імунною системою, нехороший адаптацією до новеньких дієт. Було б погано, якби ми не відзначили те, що до молочних продуктів і зерновим травний тракт "мисливців" ще не пристосувався.

Нежирне м'ясо (баранина, яловичина), лососеві риби, тріска, щука, оливкова олія, волоські горіхи, гарбузове насіння, буряк, інжир.

Продукти з молока, сири, сир, жирне м'ясо, особливо свинина, макарони та інші борошняні продукти, картопля, суниця, мандарини, апельсини, диня, авокадо, кукурудзяне і арахісове масло, маслини.

Пшениця, кукурудза, квасоля, боби, качанова капуста, цвітна капуста.

Харчування по 2-ій групі крові

Представникам 2 групи крові (А) - "землеробам" - рекомендовано вегетаріанське харчування.

Виникнення групи крові 2 (А) пов'язане з переходом людей до землеробства. Власники 2-ої групи крові - овощееди з чутливим травним трактом. Їм потрібно екологічно чиста натуральна їжа. Людям з 2-го групою крові необхідно виключити з раціону м'ясо: якщо в організмі "мисливців" м'ясо спалюється подібно пальному, то у "землеробів" перетворюється на жир. Також погано засвоюють вони молочну їжу. Зате "землероби" можуть вживати різні натуральні продукти з низьким вмістом жирів, овочі та крупи.

Морепродукти в обмежених кількостях, соя, квасоля, боби, гречка, рис, артишок, топінамбур, рослинні олії, соєві продукти, овочі і ананаси.

Пшеничний хліб, картопля, абрикоси, журавлина, кетчуп, майонез. Краще на сто відсотків виключити з раціону м'ясо і м'ясопродукти.

Харчування по третій групі крові

Група крові 3 (В) виникла, коли людські племена почали мігрувати на північ, на місцевості з жорстоким кліматом. Томуволодарів третьої групи крові Д'Адамо іменує "кочівниками". Імунна система у їх масивна, і вибирати продукти харчування вони можуть найбільш вільно, ніж люди з 1 і 2 групами крові. "Кочівники" - головні споживачі молока. Уявіть собі один факт про те, що зберегти фігуру і не поганий настрій їм допоможе гармонійне поєднання фізичної і розумової активності.

Людям з третьою групою крові протипоказані соя, куряче м'ясо, соняшникова олія, помідори і гранати, корисні ж всі продукти з молока, риба, баранина, кролятина і льняне масло.

Баранина, кролятина, скумбрія, тріска, камбала, сир з козячого молока, оливкова олія, вівсяна крупа, рис, петрушка, білокачанна капуста, ананаси, сливи.

Гусятина, курятина м'ясних порід, яловичина, свинина, сердечко, креветки, анчоус, омар, вугор, соняшникова, арахісова та кукурудзяна олія, гречка, житній хліб, томати, гранати, хурма.

Червонувате м'ясо, печінка, лівер, продукти з молока з низьким вмістом жиру, зеленуваті овочі, яєчка.

Харчування по четвертій групі крові

Група крові 4 (АВ) виникла найменш тисячі років тому в результаті змішування інших груп. Звідси заголовок: "новітні люди". Люди з четвертою групою крові швидко реагують на зміни навколишнього середовища та харчування. У їх чутливий травний тракт і занадто толерантна імунна система. Мало хто знає те, що найкращий метод тримати себе у формі - поєднання інтелектуальної роботи з легкою фізичною активністю.

Базу харчування для власників четвертої групи крові повинні скласти кисломолочні знежирені продукти, баранина, оленина, овочі та фрукти.

На набір зайвих кг впливає змішана спадковість. Не для кого не секрет те, що щоб скинути вагу, власникам 4 групи крові необхідно обмежити вживання м'яса, поєднувати його з овочами. Спадщина По-предків - негативна інсулінова реакція на квасолю, кукурудзу, гречку і кунжут. Але завдяки А-предкам чечевицю і арахіс їх організм сприймає відмінно. На відміну від тих і інших АВ-люди добре реагують на пшеницю.

Баранина, м'ясо індички, тріска, скумбрія, кисломолочні продукти, кукурудзяне масло, вівсяна крупа, пшеничний хліб, капуста листова, журавлина, ананаси.

Яловичина, бекон, качатина, камбала, краб, лосось, незбиране молоко, оливкова олія, гарбузове насіння, боби, гречка, редька, авокадо, банани, гранати.

Морські продукти (не рахуючи консервованих, сушених, в'ялених і копчених), соя, продукти з молока, зеленуваті овочі, ананаси.

Маленьке висновок

Вище описані продукти, що відповідають для харчування по кожній групі крові. Але кожен з нас має свої особисті індивідуальності. Тому при підборі продуктів харчування, виборі дієти за групою крові потрібно врахувати не лише загальні поради, та й свою особливість, спочатку - походження і групу крові предків.

Лікарі поки не прийшли до однієї думки про те, як чудово харчування за групою крові, хоча велика частина дієтологів вважає цю теорію як мінімум має право на існування. Людям, страждаючим якими-небудь набутими хворобами, харчування за групою крові потрібно використовувати надзвичайно обережно, неодмінно проконсультувавшись з лікарем.

Залиште власний відгук! Інші статті рубрики "Дієти. Харчування. Здоров'я" Архів веб-сайту
Переглядів: 388 | Додав: chords | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
--------